Stálý jídelní lístek
s hořčicí, křenem a chlebem (1, 10)
v celku opékaná s rozmačkaným česnekem, na konec filírovaná a zdobená petrželovými chipsy
se smetanovým sosem a brusinkami (7)
přírodní vepřový kotlet položený na silné redukci demi-glace a hřibů
v celku grilovaná panenka do růžova, pak filírovaná a položená na restované čerstvé zelenině se žampióny
obalované s sezamové krustě (3, 7, 11)
kuřecí prsa v bramborovém těstě s čerstvou zeleninou (1, 3)
vepřový kotlet v bramborovém těstě s čerstvou zeleninou (1, 3)
(1, 3, 7)
vepřový kotlet grilovaný do růžova s fritovanou cibulkou
ze třech druhů mas, dvou feferonek a hrsti zeleniny ve vlastním sosu, pěkně horká a pálivá podávaná s chlebem (1)
se vším, co k tomu patří a topinkami dle potřeby (1, 3)
se slaninkou
z kotletky (1, 3, 7)
z kuřecích prs (1, 3, 7)
na rozmarýnu (1)
sypané škvařenou slaninkou (1, 7)
římský salát, toastové krutóny, dresing, čerstvě mletý pepř, grilované kuřecí prso, hobliny parmezánu (1, 3, 7)
přelitá sladkou smetanou a jahodovým ragú (1, 3, 7)
s jahodami a šlehačkou (3, 7)
Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle nařízení 1169/11 EU:
- Obiloviny obsahující lepek
- Korýši a výrobky z nich
- Vejce a výrobky z nich
- Ryby a výrobky z nich
- Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
- Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- Mléko a výrobky z něj
- Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
- Celer a výrobky z něj
- Hořčice a výrobky z ní
- Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg
- Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
- Měkkýši a výrobky z nich